Interne communicatie GBT

Een cruciaal project voor het creƫren van draagvlak, het werven van projectdeelnemers en het vergroten van de samenhang tussen de leden. Voor de interne communicatie tussen de Stichting Gemert-Bakel Toerisme en de leden en tussen de leden onderling, is een platform opgericht, namelijk deze website. Het betreft hier dus een website van en voor de deelnemende leden van Gemert-Bakel Toerisme. De website is niet gericht op bewoners of toeristen.

Op deze website zijn alle projecten onder Uitvoeringsprogramma Gebiedsmarketing zichtbaar, evenals de status ervan, de deelnemende bedrijven en de projectleider. Ook is de agenda zichtbaar van activiteiten en worden relevante nieuwsberichten via deze weg gecommuniceerd.

 

Op de ledenpagina zijn alle aangesloten GBT leden weergegeven met de belangrijkste contactgegevens. Via een link wordt het betreffende bedrijfsprofiel geopend, inclusief de locatie waar het betreffende bedrijf gevestigd is. Dit profiel staat overigens op de website www.heerlijckvrij.nl en www.vvvgemert-bakel.nl. Zorg dat u goede content hiervoor aanlevert!

Regulier zal via e-mail een nieuwsbrief worden verstuurd naar alle aangesloten leden zodat u op hoogte gehouden wordt. Ook zal een Sociale Medium worden opgezet voor het onderlinge netwerk.