Informatiezuilen

Om bezienswaardigheden, restaurants, wandel en fietspaden, evenementen en andere highlights in de gemeente te promoten naar alle inwoners en bezoekers van de gemeente, zullen op een aantal locaties Heerlijck Vrij Informatiezuilen worden geplaatst. Deze informatiezuilen, geheel in de stijl van Gemert-Bakel Heerlijck Vrij, zullen via een eenvoudig touch screen duidelijk laten zien wat er in de gemeente te doen is op welk moment, en welk recreatief toeristisch aanbod de diverse bedrijven in de gemeente te bieden hebben.

Door deze informatiezuilen op strategische locaties neer te zetten, bijvoorbeeld bij de recreatieve poorten of dorpscentra in de gemeente, kunnen er veel bezoekers gebruik van maken wat moet leiden tot meer bezoekers bij de verschillende ondernemers in de gemeente. Het zuilen zelf moeten trekpleisters worden.

 

 

De zuilen zouden gekoppeld kunnen zijn aan de Heerlijck website en of van dezelfde informatiedatabase gebruik kunnen maken. Contentbeheer zou centraal op een efficiƫnte wijze kunnen plaatsvinden voor website, informatiezuilen en augmented reality.