Heerlijck Vrij Website

Heerlijck Vrij Website

De online ruggengraat van de gebiedsmarketingstrategie wordt gevormd door de website, binnenkort te vinden op vvvdepeel.nl/gemert-bakel. Op deze website is alles te vinden over Gemert-Bakel. De huidige VVV website krijgt een nieuw Heerlijck Vrij jasje. Het vormt de startpagina waarlangs je via verschillende tools alles over de gemeente Gemert-Bakel kunt vinden, op speelse wijze de Heerlijckheid wordt gecommuniceerd en het merk Heerlijck Vrij wordt uitgedragen inclusief de vier labels/pijler.

Per pijler is te vinden wat er te doen is in de gemeente, maar daarnaast is er ook een compleet overzicht zichtbaar van beschikbare overnachtingen, horeca, recreatie, historie en bezienswaardigheden. In de PR activiteiten rondom de Heerlijck Vrij Gebiedsmarketing, zal altijd naar deze website worden verwezen. Bovendien zal geïnvesteerd worden in de vindbaarheid van de website, via Internet zoekmachines.

Knipsel

Het platform maakt voor een groot gedeelte gebruik van dezelfde inhoud als de website van de VVV en in de communicatie van de URL zal ook veelvuldig worden samengewerkt met de lokale VVV. Deze website is HET platform voor alle aangesloten leden om gevonden te worden en zich te profileren. Op dit moment, binnen de huidige VVV website, worden die mogelijkheden onvoldoende benut. De oorzaak ligt voor een groot deel bij de bedrijven zelf, er moet content komen.