Heerlijck Vrij Krant

Er wordt een Heerlijck Vrij katern ontwikkeld om de positionering van het nieuwe merk “Gemert-Bakel, Heerlijck Vrij” onder de aandacht te brengen. Deze krant wordt onderdeel kunnen van het Gemerts Nieuwsblad en verschijnt iedere laatste dinsdag van de maand, behalve in december en januari.

De Heerlijck Vrij Krant heeft een aantal vast rubrieken, zoals de recreatief toeristische agenda, leuke informatie over historie, bezienswaardigheden of cultuur, een presentatie van bedrijven en bijvoorbeeld een presentatie of kortingsbonnen van aangesloten GBT leden. Op deze wijze worden bewoners binnen de gemeente op regelmatige basis geinformeerd over het toeristische recreatieve aanbod binnen de gemeente en de bedrijven die dat mogelijk maken.

Deze krant heeft als doel de inwoners op de hoogte te brengen van de positionering van Heerlijck Vrij en de vier peilers en hiermee het “intern” toerisme en het bedrijvigheid bij de GBT leden te stimuleren.

 

 

Deelnemers

De Heerlijck Vrij Krant heeft een redactie en een gastredactie. Die laatste groep bestaat uit bewoners van de gemeente die verhalen aanleveren over specifieke onderwerpen. Mensen die de gemeente kennen, die hun omgeving goed kennen, het ontstaan, de bijzondere natuur, de mensen om hen heen. Dit moet leiden tot een realistische weergave van de Gemert-Bakelse leefomgeving. Overigens, heeft u leuke verhalen te vertellen? We zijn altijd op zoek naar anekdotes, achtergronden en historische, hysterische of hilarische feiten.